Registrace studenta/tky

07.12.2012 16:38

Jméno: ~Vymyslete si něco originální~

Věk: ~15-17~

Třída: ~A, B~

Charakteristika vnější: ~Může být i heslovitě~

Charakteristika vnitřní: ~Opět může být i heslovitě~

Příbuzní: ~Klidně za ně můžete také hrát, nebo vaše kamarádka může hrát vaší sestru. ^-^~

Historie: ~Aspoň něco málo... ^-^~

Zvláštní znaky: ~Tetování, uši, křídla...~

Fotka: ~Nemusí být, ale lépe se pak hraje. ^-^~

Zvíře: ~Mazlíček, něco malého, neuodlučitelný kamarád - nepovinné~

 

 

Registraci pište do komentářů!

Pokud máte fotky uložené v počítači, můžete je poslat zvlášť emailem.

 

 

Registrace studenta/tky

Datum: 22.05.2013

Vložil: Kaze Yuuzomi

Titulek: Registrace

Jméno: Kaze Yuuzomi
Věk: 15
Třída: A
Charakteristika vnější: Kaze má krátké černé vlasy, které si skoro vždy nechává padat do očí, které i přes vlasy na svět září skoro až nezvyklou modří. Je asi 160 cm vysoká a poměrně štíhlá, v oblasti hrudníku si ale nemá na co stěžovat.
Charakteristika vnitřní: Je hodně uzavřená a spoustu času tráví v knihách. Hodně dobře se učí, ale s lidmi se moc nebaví. Mnohdy může působit skoro až smutně
Přibuzní: Matka: Yakamasu Yuuzomi
Otec: Shitamasa Yuuzomi
Historie: Dříve bývala veselá a hodně přátelská dívka, narodila se do poměrně bohaté rodiny, která si ale nikdy nepotrpěla na drahé věci. Otec trávil příliš času v práci, takže si ani nevšiml, když se jeho dcera začala ve dvanácti letech měnit. Maminka si toho ale všimla, ale protože s tím nedokázala nic udělat, nakonec se rozhodla, že dítě pošle na tuto školu
Zvláštní znaky: Jizvy na obou pažích a jedna jizva na zádech

Datum: 01.05.2013

Vložil: Ryuu Hideaki

Titulek: registrace

Jméno: Ryuu Hideaki

Věk: 16

Třída: A

Charakteristika vnější: Vypadá jako normální kluk s havranímy vlasy a zelenýma očima. Je celkem vysoký, nějak kolem metr devadesát a má vysportované, svalnaté tělo. Rád hraje hlavně fotbal, ale ne závodně, spíš jen tak s kamarády, či si sám kopá do míče někde na louce. Zdá se, jako pohodář a drsňák, ale zas tolik není.

Charakteristika vnitřní: Je samotářský, ale menší společnost mu také nevadí, pokud to není někdo ukecaný, co nezavře ústa. To má pak občas chuť ty ústa zavřít sám, ale nikdy to ještě neudělal. Nepřijde mu to správné. Rád jen tak sedí na poli a pozoruje vrány a havrany. Ti ho fascinují a dokáže na ně hledět i celý den a ještě déle. Jinak je milý, vtipný, pohodový, hodný, není to zrovna nejpilnější žák, nicméně ani nepropadá. Když je příležitost, neodpustí si nějakou vtipnou poznámku, což někdy není úplně vhodné.

Příbuzní: Nemá

Historie: Narodil se v malém městečku, jehož jméno si nepamatuje. Jeho matka s ním utekla od otce, který, podle matčina vyprávění, nebyl zrovna nejmilejší. Žili společně v přírodě, proto se v ní tolik vyzná. Když mu bylo čtrnáct, vrátili se mezi lidi a matka ho učila žít i ve městech. Na počátku jeho šestnáctého roku matka zemřela a on se přihlásil do této školy, jak se dohodli.

Zvláštní znaky: Nenápadné tetování na pravé straně, na třetím žebru od shora - havran.

Fotka:

Zvíře: Nemá

Datum: 01.05.2013

Vložil: Ryuu Hideaki

Titulek: Re: registrace

Omlouvám se, zapoměl jsem fotku. Je tady: https://i753.photobucket.com/albums/xx180/XxSasukexSanaxX/untitled.jpg

Datum: 06.04.2013

Vložil: Christina Isabela Claudia Line

Titulek: registrace studentky

Jméno: Christina Isabela Claudia Line

Věk: 15
Třída: A
Charakteristika vnější: ~Může být i heslovitě~

Charakteristika vnitřní: Je milá a upřímná.Nikdy neměla moc přátel.Má smysl pro povinnosti

Příbuzní:
Matka: po smrti
Otec: po smrti
Bratr: po smrti
Babička: Ariana Line

Historie:Pochází z bohaté rodiny. Narodila se jako první z dvojčat.Její bratr Claudius byl nemocný a po půl roce nemoci podlehl.Její matka se zhroutila a podřezala si žíly na poprvé to přežila, ale na podruhé se zamkla v koupelně a znovu se podřezala, když ji byl rok.Její otec zemřel při autonehodě o rok později.Její výchovy se ujala její jediná žijící příbuzná babička Ariana Line.Dům ve kterém bydleli prodali nemohly žít v domě který jim přinesl jen neštěstí.Babička koupila velký ranč i s pozemky s rozlohou kolem 500 ha (hektarů).Na ranči vyrůstá do dnes.

Zvláštní znaky: Na zádech má tetování obilného věnce který požírá oheň s nápisem oheň nikdy nespí je tu s námi stále.

Fotka:

Zvíře:https://nd01.jxs.cz/036/771/9d83eebfb0_4675564_o2.jpg

Datum: 26.03.2013

Vložil: Yakumo Hizashi

Titulek: Registrace

Jméno: Yakumo Hizashi
Věk: 15
Třída: B
Charakteristika vnější: Yakumo má růžové vlasy, které jí sahají až po kolena. Skoro vždy je nosí v dvou culících ovázané nějakou stuhou. Má pronikavé červené oči. Je drobnější postavy. Také by se dalo říci že nemá pořádné ženské "křivky". Nosí oblečení podobné školní uniformě.

Charakteristika vnitřní: Yakumo je velmi horlivá a výbušná. Naštve se z ledajaké maličkosti. Díky její povaze je často sama, Yakumo je ale na to už zvyklá. Je dost tvrdohlavá.

Příbuzní:
Matka- zemřela
Otec- od svých 5 let ho neviděla
Sourozenci- nemá

Historie:
Yakumo se narodila do šlechtické rodiny. Vyrůstala se svými rodiči na zámku. Yakumo se jako malá nerada učila způsobům a tak často způsobovala problémy. Tato divokost jí zůstala a s narůstajícím věkem se lumpárny zhoršovali. Již ve svých 5 letech byla dosti divoká. Jednoho dne však její otec zmizel. Od té doby byla Yakumo trochu klidnější, a tak k Yakumo začal chodit učitel na domácí školu. Po nějaké době se ovšem její lumpárny začaly znovu objevovat. V jejich 12 letech ji následně zemřela matka. Yakumo do svých 15 let bydlela na zámku a poté se vydala na tuto školu.

Zvláštní znaky: Yakumo nosí stále u sebe jednu katanu, kterou má schovanou na zádech a jeden malý nůž, který má připnutý na levé noze. (slouží k sebeobraně)

Fotka:
https://static.zerochan.net/Kanzaki.H.Aria.full.451296.jpg

Datum: 22.03.2013

Vložil: Hiruka Shinde

Titulek: Registrace

Jméno: hiruka Shinde

Věk:15

Třída:B

Charakteristika vnější: Dlouhé, rovné, černé vlasy pod lopatky. Vysoká asi 180 cm. Štíhlá.

Charakteristika vnitřní: Přátelská. Hodně citlivá. Líná

Příbuzní:
Matka: Neznámá
Otec: Neznámý
Sestra: Haila Shinde


Historie: Hiruka se narodila do bohaté rodiny. Čerstvě po jejím narození se, ale její rodiče ztratili a tak vyrůstala v sirotčinci, společně se svou o 3 roky starší sestrou. Ta si na rodiče pamatuje, narozdíl od Hiruky, ale nikdy o nich nemluví a tak o nich Hiruky nic neví. Když jí bylo 13, utekla ze sirotčince do lesa, kde žila pár měsíců. Nikdy o tom co se za ty měsíce stalo nikomu neřekla. Když se ale vrátila do sirotčince, měla na obličeji jizvu která jí zůstala dodnes. Nakonec společně se svou sestrou odešla na tuto školu.

Zvláštní znaky: Jizva na obličeji

Datum: 11.03.2013

Vložil: Tana Shewy

Titulek: Registrace

Jméno: Tana Shewy

Věk:16

Třída: B

Charakteristika vnější: Tana má dlouhé růžové vlasy které nechává většinou rozpuštěné. Má krásné velké modré oči. Je spíše drobnější postavy ale je v oblasti hrudníku je velmi obdařena.

Charakteristika vnitřní: Pořád se směje a je přátelské. Je také ale hodně líná a tvrdohlavá. Nenechá si jen tak něco líbit.

Příbuzní: Matka: Matsumi Shewy
Otec: nezná ho
Bratr : Botan Shewy
Bratrova snoubenka : Mira Tatsakki
Historie: Narodila se jako druhé dítě do celkem bohaté rodiny. Její otec ale od matky odešel ještě než se Tana narodila. Už od malička s Tanou byli problémy. Nakonec se její natka rozhodla poslat ji na tuto školu.

Zvláštní znaky: Na zádech má tetování draka

Fotka: https://hd-wallpaper.com/wp-content/uploads/2012/12/Anime-girl-wallpaper-pink-hd-desktop-wallpapers.jpg

Zvíře: Pejsek Mimi https://i398.photobucket.com/albums/pp65/photolover534/puppy-1.jpg

<< 1 | 2 | 3 | 4

Přidat nový příspěvek