Registrace studenta/tky

07.12.2012 16:38

Jméno: ~Vymyslete si něco originální~

Věk: ~15-17~

Třída: ~A, B~

Charakteristika vnější: ~Může být i heslovitě~

Charakteristika vnitřní: ~Opět může být i heslovitě~

Příbuzní: ~Klidně za ně můžete také hrát, nebo vaše kamarádka může hrát vaší sestru. ^-^~

Historie: ~Aspoň něco málo... ^-^~

Zvláštní znaky: ~Tetování, uši, křídla...~

Fotka: ~Nemusí být, ale lépe se pak hraje. ^-^~

Zvíře: ~Mazlíček, něco malého, neuodlučitelný kamarád - nepovinné~

 

 

Registraci pište do komentářů!

Pokud máte fotky uložené v počítači, můžete je poslat zvlášť emailem.

 

 

Registrace studenta/tky

Datum: 28.04.2020

Vložil: 3aplus63spell

Titulek: Тележки гидравлические с ножничным подъемом

[b][url=https://3aplus63.ru/product-category/bolgarskie-jelektricheskie-tali-modeli-t10/]болгарские электрические тали[/url][/b]

Созданная нами предприятие Новочеркасск - сегодня это ведущий поставщик
промышленного оборудования.
Можно купить в Каменск-Уральскийнемало решений для такелажного и подъемного, промышленного и складского, а также весового и гидравлического промышленного оборудования, в том числе тали ручные рычажные,тали ручные червячные передвижные взрывобезопасные,домкраты гидравлические телескопические,канаты для лебедок mtm,балки концевые подвесные,тележки гидравлические с электропередвижением,тележки для балок подвесных концевых холостые,весы крановые электронные.
Мы являемся производителем непростых решений для индустриального парка оборудования.
Мы высококлассная организация по выпуску промышленного оснащения с более чем 6-летним навыком работы.
Интернет магазин грузоподъемного парка оборудования выходит за пределы интернет-реализации и товаров по дисконтной цене, наша фирма может оказать консультации и дополнительно предоставить специализированные услуги на заказ.
На вебсайте мы стремимся предоставить нашим клиентам "универсальный он-лайн магазин" в пользу всех ваших надобностей в промышленном и складском оборудование. Мы стремимся предоставить особо высококонкурентные стоимость товаров в индустрии, оптимизируя при этом превосходнейшее обслуживание покупателей.

Datum: 17.01.2019

Vložil: Mitsuki Kawashima

Titulek: registrace :D

Jméno: Mitsuki Kawashima
Věk: 16
Třída: A

Vnější charakteristika ( ^▽^)/: Mitsuki je celkem nízké postavy, může mít tak 153cm. Většinou chodí oblečená do černé nebo bílé barvy, často nosí sukně s vysokým pasem^^. Má růžové vlasy s ofinkou, které sahají cca po lopatky. Na svět kouká hlubokými růžovo-červenými kukadly, mezi/pod kterými se schovává malý nos.

Vnitřní charakteristika^_^: Mitsuki je vcelku tichá, ale když má možnost tak se ráda seznámí s novými lidmi. Je bisexuálka^^.

Historie: Už od školky byla šikanovaná, neměla lehký život, ve třinácti se jí rozvedli rodiče a potom bydlela s otcem.

Zvláštní znaky: Zápěstí má tmavě fialovou čáru, její význam říká jen lidem kterým opravdu věří

Fotka:https://cz.pinterest.com/pin/406449935106657234/

Datum: 09.12.2016

Vložil: Andy Black

Titulek: Registrace studentky

Jméno: Andy Black
Pohlaví: dívka
Věk: 16 let
Třída: A
Charakteristika vnější: Má dlouhé, rovné černé vlasy a nádherné zelené oči. Nosí pouze černé oblečení. Na svůj věk je velmi vysoká, měří totiž 189 cm..

Charakteristika vnitřní: Je to samotářka. Nosí často černé, někdy potrhané oblečení a metalové náramky s ostny. Poslouchá metal a rock. Někdy nosí i sluchátka.. Velmi rychle běhá, silná a někdy se pere. Nenechá si jen tak něco líbit. V kapse nosí malou černou kudličku na sebe obranu, proti klaunům nebo teroristům..

Matka: Po smrti
Otec: Po smrti
Babička: Po smrti
Dědeček: Po smrti
Bratr: Jack Black

Historie: Narodila se jako první dítě jejich rodičů. Její bratr je o 3 roky mladší - je mu 13.. Jejich rodiče zemřeli po nehodě, když jeli na koních, kteří se splašili. Babička s dědečkem byli mrtví, než se oba narodili.. Andy má ráda koně. Jezdí na nich, ale nikdo krom jejího bratra to neví. Je, jak jsem již zmínila, velmi samotářská a vyhýbá se společnosti.. Má ráda také vlky......

Zvláštní znaky: nic


Zvíře: kůň - Anglický plnokrevník (jmenuje se Thunder, což v překladu znamená Blesk)

Odkazy na obrázky- Andy: https://www.google.cz/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi67tDqyOfQAhXKFSwKHbbjAWAQjRwIBw&url=https%3A%2F%2Fwww.pinterest.com%2Fpin%2F464855992762725781%2F&bvm=bv.141320020,d.bGg&psig=AFQjCNHyvkcEPx1ejYu0GAQg5LVl29-LIw&ust=1481387735060174

odkaz na obrázek koně: https://www.google.cz/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjV1rmdyefQAhVJjCwKHW2cBhgQjRwIBw&url=https%3A%2F%2Fwww.pinterest.com%2Fpin%2F453878468667400382%2F&bvm=bv.141320020,d.bGg&psig=AFQjCNG-125PA3yC4TbJTr_BkeO3D_ZVcg&ust=1481388724898520


a to je vše :)




Datum: 30.12.2015

Vložil: Nanami

Titulek: RG

Jméno: Nanami Fujisaki

Věk: 16 let

Třída: A

Charakteristika vnější: Dlouhé bílé vlasy nad zadek. Jeden pramínek vlasů má vždy zapletený do cupu. Má nádherně fialové oči které si už podmanili několik kluků. Často nosí černé oblečení.

Charakteristika vnitřní: Nanami je společenská a velmi energická holka. Ráno vstává z postele s úsměvem, který u ní přetrvává téměř celý den. Pokud kolem ní panuje zasmušilá a negativní atmosféra, snaží se ze všech sil všechny povzbudit a rozesmát. Nemá absolutně žádný problém dělat si ze sebe legraci nebo si hrát na hlupačku, když to vyžaduje situace. Nezastává humor, jenž se zaměřuje na ponižování ostatních.
Miluje módu, ale nikomu neříká, co má nosit a neodsuzuje jeho styl. Pokud budete chtít poradit či zhotovit nějaké oblečení velice ráda se toho ujme. V případě že vám do toho začne mluvit, to už bude muset být opravdu módní katastrofa.
Nerada lže. Hlavně své rodině a přátelům. Jsou však situace, kdy lhát bude. A to když je jisté, že se to dotyčné osoby dotkne. Mohla by poté propadnout depresi a to by skutečně nerada viděla.
Nesnese lidi, kteří si dobírají, využívají či jinak šikanují slabší jedince. Na druhou stranu ji iritují i šikanovaní lidé, kteří nemají odvahu se tomu bránit.
Někteří Nanami vidí jako idiota, který nebere nic vážně, ze všeho si dělá srandu a nemá žádné sny nebo cíle. Opak je však pravdou. Jsou věci a situace, ve kterých odkládá všechnu zábavu stranou. Jednou z nich je například tvorba oděvů. Pokud se zavře do svého pokoje a započne tvořit při velmi hlasité muzice svá díla, stává se z ní úplně odlišný člověk. Také má své sny, které si chce splnit a hodlá do toho jít na sto procent.
Jako každý tvor na planetě se i Nanami dokáže urazit nebo naštvat. Nemá ráda, když ji její přátele či rodina z něčeho záměrně vynechávají nebo jí lžou. Dokáže prominout lež, která nebyla míněna ve zlém.
Nenávidí nudu a vždy vymýšlí všelijaké způsoby jak se zabavit. Často do toho zapojuje všechny okolo a to i nedoprovolně.

Příbuzní: Matka Hato Hachimitsu
Otec Uta Hachimitsu
Bratr Sato Hachimitsu
Děda Kashikoi Hachimitsu
Babička Hinamori Hachimitsu (mrtvá)

Historie: Nanami si prošla naprosto bezproblémovým porodem. Její rodiče byli zamilovaní a nikde nebyl žádný problém. Ale Nanami byla už jako malé dítko jiná. Moc toho nenamluvila, styděla se a bála se spousty věcí. Musela spát s rozsvícenou lampičkou a rodiče ji museli před spaním překontrolovat skříně, aby ji ujistili, že v nich nic není. Samozřejmě myslela bubáky. Jednou k nim na návštěvu přijela babička, tehdy bylo Nanami už pět let, ale pořád byla ze všeho vystrašená. Babička koupila Nanami malého plyšového medvídka Pandu. A odvyprávěla jí vymyšlený příběh o tom jak ji panda bude vždy ochraňovat před vším, co by jí chtělo ublížit. Nanami příběh tak zasáhl, že od té doby dokázala postupem času spát se zhasnutými světlem a rodiče už ji nemuseli předčítat a hlídat skříně. Brzy musela Nanami do školy. Už první den se jí tam nelíbilo. děti využily toho, že nevzdorovala a už od prvního dne ji šikanovaly. Jediný její přítel byl maličký medvídek Panda, kterému vymyslela jméno Kanri. I přes to, že ji spolužáci ubližovali si Nanami vedla ve škole velmi dobře a po páté třídě ji přijali na osmileté gymnázium. Nanami byla nadšená, konečně bude ve třídě s lidmi, kteří by se nesnížili k tomu, aby ji ubližovali. Mýlila se. Hned první den školy Nanami nějaký lump stáhnul sukni až ke kolenům. Nanami celá ubrečená utekla na dívčí záchody. Zde šla studentka jménem Kyojin. Byla z druháku a měřila téměř dva metry. Utišila Nanami a přijala ji jako takovou mladší sestru. Postupně Nanami přesvědčila i k tomu, aby s ní začala chodit na gymnastiku a voleybal. Nanami byla ze začátku dřevo, ale Kyojin přesvědčila Nanami aby s ní trénovala i po škole a Nanami se brzy zařadila mezi členy týmu. Které ji začali respektovat a přijali ji do týmu. Od té doby si na ní nikdo ve škole nedovolil. Vyšší střední škola: Kyojin úspěšně odmaturovala a Nanami zůstala na střední bez svého ochránce. První den byla vystresovaná, že s odchodem Kyojin ji zase budou všichni nenávidět, ale to se na štěstí nestalo. V prváku se Nanami stala kapitánkou voleybalového družstva a celá škola ji začala milovat. Samozřejmě obzvlášť hoši. Nanami přesto zůstala stát pevně na zemi a její chování se vůbec nezměnilo. Svého medvídka Kanriho nosila na přívěšku, který měla omotaný kolem své ruky. Aby byl pořád u ní. Před každou zkouškou dala prvně Kanrimu polibek a poté se až dala do psaní. Nanami se dostala bez problémů do druháku a s gymnastickým týmem objížděla celé Japonsko. Vyhrávali spousty soutěží. Nanami si žila přímo pohádkově. Vše se ale mělo změnit. Její babička zemřela a tehdy to začalo. Nanami opět viděla ty samé "bubáky" jako malá. Večer nemohla spát a většinu času seděla zalezlá pod dekou v rohu. V rukách křečovitě svírala vždy svého méďu. Známky ve škole se jí opravdu zhoršili a pomalu nemohla najít sílu odehrát utkání voleybalu. Postupem času se vše zlepšilo ale stejně nemůže vydržet bez svého medvídka Kanriho.

Zvláštní znaky: Tetování na zádech

Zajímavosti: -V noci ji září oči.
-Nanami v žívotě nepolíbila kluka. Nejblíže k polibku zatím měli její medvídci.
-Má sametově hebké vlasy.
-Oblíbená barva je černá a bílá.
-Její oblíbené květiny jsou bílé a černé růže.
-Miluje kočky, pandy a hady.
-Nemá ráda lidí co si o sobě myslí bůh ví co.
-Ráda zpívá a maluje.
-Její nejoblíbenější jídlo je nudlová polévka. Ovšem když jsou nudle krátké a nakrájené, tak je to zas její nejhorší jídlo.
-Ráda tvoří nově oděvy.

Fotka: https://pre02.deviantart.net/22ea/th/pre/i/2013/246/d/3/kyouko_kirigiri4_by_nunnallyrey-d6kwuiq.png

Tetování: https://data3.whicdn.com/images/54079925/large.jpg

--------------------

Zvíře: Had jménem Snake (Snejk :D) https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/5a/af/10/5aaf1058047a40556f05eda76d1d3990.jpg

Datum: 18.04.2014

Vložil: Kyoshi Okamazuki

Titulek: Registrace

Jméno: Kyoshi Okamazuki
Věk: 15 let
Třída: A
Charakteristika vnější: drobnější hnědovlásek, hnědá očka, nejčastěji nosí košili, rád nosí modrou barvu, obroti ostatním celkem malý (158 cm)
Charakteristika vnitřní: dost citlivý, bisexuál, uke ^^, potřebuje osobu na kterou se dá opravdu spolehnou, svěřuje se své kočičce, kterou má moc rád, hodný, milý, ale pokud se naštve dokáže být opravdu zlý, občas řekně něco co člověku ublíží, ale nemyslí to zle
Příbuzní: Bohužel na škole žádné příbuzné nemá, rodiče bydlí asi 200 km od města, kde škola leží
Historie: Jako malý chtěl být hercem, ale nakonec ho nějak chytlo psaní. Před rokem mu zemřela sestra, kterou měl moc rád, a která si s ním hrála, když byl malý. Nemá rád moc násilí.
Zvláštní znaky: na zápěstí má vždy navléklou tenkou černou gumičku, kterou vlastně vůbec na vlasy nepotřebuje, často u sebe nosí prak
Fotka: https://media.photobucket.com/user/EijiLove/media/Anime%20Boys/Stare2.png.html?filters[term]=anime%20boy%20brown%20hair&filters[primary]=images&filters[secondary]=videos&sort=1&o=18
Zvíře: kočička Yummi

Datum: 19.03.2014

Vložil: Tya Chikori si

Titulek: Doplňuji

A doplňuji ještě třídu: B
A fotku XD : https://best-wallpaper.net/wallpaper/1920x1080/1210/Beautiful-anime-girl-angel-wings-white-feathers_1920x1080.jpg

Datum: 19.03.2014

Vložil: Tya Chikori si

Titulek: Registrace

Jméno: Tya Chikori si
Věk:16 a půl
Charakteristika vnější: Tya má bílou hladkou pleť.Vlasy má dlouhé až po paty proto si je někdy dává do pěkně dlouhých copánků aby to vypadalo pěkně i roztomile.Je velmi hubená.Také je střední postavy.
Charakteristika vnitřní: Tya je tichá holka která je laskavá,milá a roztomilá.Ráda se přátelí s ostatními jen když promluví hned se bojí.Má ráda když je s ostatními.Když jí někdo urazí tak se rozbrečí nebo taky se bude bránit tím že řekne to samé tomu kdo jí to řekl.
Příbuzné: Tya má milou rodinku která vždy jí posílá poštu.
Matka: Fiansa Chikori si
Otec: Duro Chikori si
Bratr: Wertl Chikori si
Sestra: Quera Chikori si
Historie: Tya pochází z malého městečka kde žila se svou velkou rodinou ale ta se jí rozpadla když měla šest let.Byla dost smutná když nebyla celá komplet rodinka o pár měsíců na to jí zemřela sestřička která se jmenovala Hongo.Celé ty dny plakala ve svém pokoji.Ale rodina jí takhle nemohla nechat tak jí utěšovali až se vzpamatovala.Jak měla šestnáct odešla na tuto školu s úsměvem aby skryla svoji bolest v srdci.
Zvláštní znaky:Bílá křídla na zádech a pod křídly má tetování draka a pegase.
Zvířátka: Má černou kočku Mitsuri https://img4.wikia.nocookie.net/__cb20080904091133/bleach/en/images/5/5f/Yoruichi_Cat.jpg
A malou modrou lišku Kunatu https://images2.fanpop.com/image/photos/10900000/anime-foxs-fox-10983154-432-463.jpg
A jako posledního mazlíčka má psa jménem Lunay
https://fc07.deviantart.net/fs10/f/2006/326/e/5/Greyspeed_by_Luna_v.png

Datum: 07.02.2014

Vložil: Kissamira Bloodrose

Titulek: registrace

Jméno: Kissamira Bloodrose

Věk: 16

Třída: B

Charakteristika vnější: Kissamira nebo-li Kiss jak si nechává zkráceně říkat je 160 cm vysoká.Má štíhlou postavu a bujné ženské přednosti.Hlavu jí zdobý vlnité až po pas dlouhé havraní vlasy a obličej smaragdově zelené oči, drobný nosík a plná ústa načervenalé barvy. Nejvíc na sobě nosí šedivou mikinu a nebo červené tílko může mít na sobě i koženou černou bundu k tomu roztrhané džíny. Ale když je teplo bere i tílko a kraťasy.

Charakteristika vnitřní: Kiss je milá,hodná a taky i tvrdohlavá. Ráda flirtuje s klukama a dělá různé narážky. Má ráda zábavu a pařby dokáže si užívat jak v zábavě tak i v alkoholu. Ale nebyla vždy taková jaká je teď bývala tichá ,prostě taková šedá myška.

Příbuzní:
matka: Katherine Bloodrose
otec: James Bloodrose

Historie: Kiss se narodila své matce a otci Jamesu a Katherine Bloodrose do vzdálené části New Yorku. Žili z toho co měli rodiče tedy otec pracoval od rána do noci aby uživil rodinu ve čtvrti kde se překupovali drogy a prodávali zbraně byla to děsivá čtvrť. Když bylo Kiss 14 přestěhovali se sem protože James dostal novou práci za lepší peníze.Od té doby se z Kiss stala rebelka dělala samé problémy a často utíkala z domu.Tak jí rodiče poslali sem na školu.

Datum: 19.01.2014

Vložil: Kameko

Titulek: Registrácia

Jméno: Kameko Saigai
Věk: 16
Třída: A
Charakteristika vnější:
~Blond vlasy, asi po plecia
~Modré oči
~Väčšinou nosí voľné oblečenie, niekedy roztrhané
~Takmer vždy má na hlave slúchadlá
~Nikdy na seba nedá topánky na vysokých podpätkoch (lebo v nich nevie chodiť)
~Na krku vždy nosí nejaké prívesky/retiazky/náhrdelníky, ale vždy ich má schované pod tričkom
~Nie je moc vysoká na svoj vek, meria asi tak 155 cm
~Rada nosí na jednej ruke rukavicu bez prstov alebo veľa náramkov
Charakteristika vnitřní:
~Spoľahlivá
~Ani tichá, ani hlučná
~Divoká a bláznivá (čo však nedáva najavo, pokiaľ nemá s kým blbnúť)
~Tvári sa ako samotárka, je to však kamarátske a spoločenské stvorenie
~Nemá rada, keď za ňou vkuse niekto dolieza, taktiež sama za nikým doliezať nechce
~Nerada čaká, a nerada necháva niekoho čakať
~Rada kreslí a číta knihy
~Závislá na hudbe
~Gemblerka
~Rada spieva a tancuje
~Jej obľúbený šport je volejbal, badminton, v lete plávanie, v zime lyžovanie
~Nevydrží jediný deň bez toho, aby jedla čokoládu (vždy so sebou nosí tabuľku čokolády, všetky stresujúce situácie zvláda iba vďaka nej)
~V rýchlosti zaspávania sa s ňou málokto môže rovnať - ak chce, behom dvoch sekúnd je tuhá
~Hoci sa netvári, že vyhľadáva spoločnosť či priateľov, pravdou je, že nevydrží byť sama
~Je blázon do bojových umení, moc sa jej páčia všetky štýly boja
~Je posadnutá zbraňami a všetkým, čo je ostré
~Zje naozaj všetko, a nikdy nepriberie (a keď aj, vždy to vybehá)
~Často máva (na úplne všetko) názory, nad ktorými len ostatní krútia hlavou
~Má rada dážď a páči sa jej, keď zmokne
Příbuzní:
Mama - Amalia Saigai
Otec - John Saigai
Brat - Haku Saigai
Historie: Kameko žila a stále žije celkom normálny, kľudný a pohodový život, narodila sa do bohatej rodiny, vždycky mala všetko čo chcela a nikdy jej nič nechýbalo, rodičia ju aj jej staršieho brata odmala rozmaznávali. Jej otec je úspešný vodca mafiánskej organizácie a robil rôzne kšefty (hlavne) so zbraňami. Jej mama je veľmi známa a veľmi dobrá volejbalistka a jej brat fanatik do motoriek, na ktorých sa s ním Kameko vždy moc rada preháňala a veľmi rýchlo ju naučil na motorke jazdiť. Žijú na dedine vo veľkej vile a vlastnia ranč, kde má Kameko aj svojho vlastného koňa, na ktorom moc rada jazdí, tiež sa odmala učila bojovať, pretože ju bojové umenia vždy fascinovali a chcela vedieť ubrániť sa. Rodičia ju zahlásili na túto školu, aby sa začala učiť a aby si tiež aj ona našla nejakých kamarátov, aby nebola stále sama, a Kameko sa to páči.
Zvláštní znaky: Od ramena má po celej paži vytetované rôzne japonské znaky (Ka (oheň), Sui (voda), Fuu (vietor), Tsuchi (zem), Rai (blesk), Ame (dážď), Yume (sen), Uta (pieseň), Chikara (sila))
Fotka:
https://files.otaku-forever4.webnode.cz/200000006-c5c26c6ba1/ghjk.jpg
Zvíře:
Pes (Nemecký ovčiak): Daemon https://fc00.deviantart.net/fs71/i/2011/318/8/c/german_shepherd_by_wolfhowl10-d4g6074.png
Štyri mačky: (Na obrázku sprava doľava) Kurai, Hito, Sayia, Hyu
https://memberfiles.freewebs.com/91/41/41454191/photos/anime-cats/Anime-Cats-1%5B1%5D.jpg
Kôň: Rai https://i778.photobucket.com/albums/yy65/mzkate/Vampire_Horse__by_xTrece.png

Datum: 07.12.2013

Vložil: Sen Ryuu

Titulek: registrace ^^

Jméno: Sen Ryuu
Věk: 16
Třída: A
Zvláštní znaky: nekomimi
Fotka: https://www.animea.net/forums/attachment.php?attachmentid=28973&d=1325394766

Charakteristika vnější:
Ryuu často chodí sladěný do černé (převážně černé) a modré. Má modrá kukadla. Neposlušné pramínky jeho havraních vlasů střižených do patky mu neustále překrývá jedno oko. U někoho to vzbuzuje dojem, že to druhé oko nemá. Na kebuli mu vyrostli černé kočičí uši, proto ho lidé občas přezdívají Neko Ryuu. Ta přezdívka mu nevadí, naopak je rád, když mu tak někdo říká.

Charakteristika vnitřní:
Jak již bylo řečeno, je rád, když ho někdo přezdívá Neko Ryuu. Když mu tak někdo říká, bere to tak, že tomu člověku na něm záleží, i když to vždy není až taková pravda. Kdysi ho tak oslovovali dobří přátelé.
Ryuu nikdy neměl dívku. Možná je to tím, že je bisexuál.. Ne, tím to určitě nebude. Kdo by přece nechtěl tak kawaii tvora? (:D)
Je tak trochu emo. Lituje toho, co se stalo v jeho historii, ale nechce to na sobě dát znát. Snaží se chovat jako normální lidé, které "nic" netrápí. Je stydlivý, nemá moc přátel. Vlastně žádné.

Historie:
Ryuu měl hodně těžké dětství. Podle různých pohádek, které slyšel od sousedů, se v něm ukryl démon, který v době jeho narození řádil v jeho malé rodné vesničce. To možná vysvětluje ty kočičí uši. Nikdo z vesnice ho neměl v lásce, někteří ho šikanovali, posmívali se mu.. Odsuzovali ho kvůli vzhledu, hudbě které poslouchá.. a to vlastně jen kvůli těm pitomým pohádkám, kterými se straší malé děti. A tak si na to po nějaké době zvykl. Vlastně byl hrdý na to, že má v sobě něco, co nikdo jiný na světě nemá. Za toho démona v hloubi jeho duše byl v podstatě i rád.
No, v patnácti odešel z tohoto proklatého místa a šel si hledat nový domov. Nakonec to místo našel a začal chodit na střední školu. Je stydlivý a s lidmi se moc nebaví, přece je to tu pro něj jen trochu nové. Ale časem se to třeba změní, možná si tu najde i přítele/kyni.

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Přidat nový příspěvek