Yamaresha Einko - třída 3.A

25.12.2012 14:38

 

Jméno: Yamaresha Einko
Věk: 17
Třída: A
Charakteristika vnější: Dlouhé bílé vlasy po pas, někdy s barevnými pramínky a téměř vždy rozpuštěné, s ofinou. Většinou nosí čelenky s květinami, nebo mašlemi. Má bledý drobný obličejík s velkýma oranžovo-hnědýma očima. Postavu má štíhlou s výraznými ženskými rysy, které ale většinou schovává pod mnoha černými krajkami. Nikdy nenosí sukně katší, než na kolena, nebo kalhoty - ty na ní neuvidíte nikdy. 
Charakteristika vnitřní: Je zamlklá a není zrovna přebornice ve vybírání si nových přátel, i když sem tam někoho osloví. Ráda pomáhá ostatníma často slouží jako vrba pro ostatní. Má smysl pro spravedlnost a nesnáší, když jí někdo lže. Poslouchá jen pomalé písničky, ale ne ploužáky. Je často zasněná, myšlenkami bloumající ve vlastním světě. Miluje sladké, hlavně ovoce a různá cukrátka, které u sebe často nosívá v drobné černé kabelce s dlouhým řemínkem. Je milá a ráda mluví s ostatními, i když na to moc nevypadá.
Příbuzní: Má mladší sestru, chodící na základní školu - Yamaresha Aoi, matku Yamaresha Katsumi a otce nemá.
Historie: Vyrůstala v anglii, kde bydlela do svých deseti a do sestřených čtyř let. V době, kdy je opustil Einkčin otec se přestěhovaly kvůli matčině práci sem do japonska. Jinak se jí žádné zvláštní, nebo zajímavé příhody se nestaly.
Zvláštní znaky:
Tetování na zádech ve tvaru srdce - na levé lopatce.
Zvíře: Malá zelená ještěrka Chu, nejčastěji cestuje společně s majitelkou v černé taštičce.