Yamada Takeshi - třída 2. A; Yamada Ami - třída 1. A

20.12.2012 16:19

 

Jméno: Takeshi Yamada, Ami Yamada
Věk: Takeshi - 16, Ami - 15

Třída: A
Charakteristika vnější: 
Takeshi: Má hnědé vlasy, které mu vždy padají do obličeje a ve stejné barvě jako vlasy má i oči. Nejčastěji jej uvidíte v červeno-černém oblečení. Měří něco okolo 170 cm.
Ami: Má dlouhé, černé vlasy, které jí sahají až po pas. Její postava je žensky tvarovaná. Její oči mají světle hnědou barvu. Měří okolo 165 cm. Nejčastěji ji uvidíte ve světlém oblečení.
Charakteristika vnitřní: 
Takeshi: Není nijak extra milý, ale zlý také ne. Dokáže komukoliv pomoct, ale musí se mu chtít. Působí takovým znuděným dojmem. Mívá na většinu věcí odlišný názor, ale jemu to je jedno.
Ami: Narozdíl od svého bratra je přátelská a milá. Někdy i ochotná, ale nenechá se nijak zneužívat. Společnosti se navyhýbá, ráda poznává nové lidi.
Příbuzní: Takeshi/Ami - S otcem se nijak nestýkají, matka je již po smrti.
Historie: Takeshi a Ami společně vyrůstali se svým otcem ve městě jménem Ósaka. Jejich matka zemřela po porodu Ami. Otec se o ně musel "starat" sám. Proč je ale starat v uvozovkách? Protože se o ně nijak moc nestaral. Dával Ami zavinu, že za smrt jejich matky může právě ona. Proto Ami s Takeshim odešli z domova.
Zvláštní znaky: 
Takeshi: Na pravé tváři až po loket se mu táhne tetování draka. Na levé části obličeje má od obočí ke spánku malou jizvu.
Ami: Malé tetování v podobě pavouka na pravém boku.