Usui Kioshi, Kentaro - třída 2.A, 3. B

07.12.2012 18:36

Jméno: Usui Kioshi, Kentaro
Věk: 16, 17
Třída: A, B
Charakteristika vnější: 
Kioshi - Temně černé vlasy po ramena, nejčastěji rozcuchané, z nich mu vystupují velké stejně černé kočičí uši - levé má natržené. Má zářivě zelené oči a vypracovanou postavu, stejně jako jeho bratr. Nejčastěji nosí tmavé oblečení, občas kožené bundy se cvočky a rukavice ze stejné látky. 
Kentaro - Naopak od bratra má vlasy čistě bílé, až na ifonu, která nabírá trochu šedivý odstín. Kočičí ouška má bílá s tmavými konečky. Nosí košile ne moc výrazných barev a modré džíny. 
Charakteristika vnitřní: 
Kioshi je zamlklý, moc věcí do nenadchne, stejně jako nenaštve. Někdy trvá dlouho než mu něco dojde a občas se chová jako malé dítě. Rád se přátelí s novými lidmi, pokud ho teda někdo osloví. Stává se zžídka kdy, že by on za někým dobrovolně přišel - to už se musí opravdu hodně nudit.
Kentaro je na první pohled nepřátelský a věčně naštvaný, ale umí se i dobře bavit a rád si dělá z ostatních srandu. Má potřebu každýho přesvědčit, že on je ten hlavní a ten nejlepší, což obvykle ostatní dost štve.
Příbuzní: Jen pár sestřenek a pratetiček. (Kterým se Kentaro i Kioshi snaží vyhýbat obloukem)
Historie:
Oba vyrůstali v Evropě. Rodiče se rozvedli a nechali své syny napospas osudu, což oni kupodivu přivítali. Přestěhovali se do malého domu v japonsku, kde teď také chodí do školy. 
Zvláštní znaky: Kočičí uši a ocas
Zvíře: 
Každá kočka, co se mihne kolem.