Sanya Chiroki - třída 2.B

28.12.2012 11:29

 

Jméno: Sanya Chiroki
Věk: 16
Třída: B
Charakteristika vnější: Modré vlasy, brýle, tmavě fialové oči, pierc v pravém uchu.
Charakteristika vnitřní: Tichá, bezproblémová studentka, soucitná, přátelská k oboum pohlavím. Můžou se u ní (sic zřídka) objevit sklony k bisexualitě.
Příbuzní: 
Vlastní otec- moc ho neznala, těžký alkoholik
Nevlastní otec- nikdy se s ním nesetkala osobně, ale i tak ho má svým způsobem ráda.
Matka- pořád usměvavá, ochotná, vlastní malé květinářství
Mladší sestra- se Sanyou chodila ven, prakticky jí skoro vychovávala, protože matka už nemá tolik sil co měla. Právě začala chodit na základku
Starší bratr- Je o 5 let starší než Sanya, má vlastní byt a přítelkyni. Sanye platí školu.
Stejně stará sestra Kioko Chiriko -  která s ní studuje. Skvěle si rozumí a spíše se berou jako kamarádky než sestry.
Historie: Sanya žila se svým pravým otcem, matkou a bratrem v anglii. V brzké době následoval rozvod jejích rodičů, protože jejich studium stálo dost peněz, otec přišel o práci a stal se z něj alkoholik. Potom se hrozně pohádal s mámou a máma se po pár měsících znovu vdala. Nový papínek byl fajn, byl celkem bohatý a měl velký dům v LA. My jsme měli rozpadající se chatrč v maloměstečku u NY. Máma nechtěla přijmout nabídku nového táty aby jsme se k němu přestěhovali, nakonec k máminým narozeninám nám koupil byt v Tokiu, bráchovi koupil auto a mě přihlásil na školu. Potom se narodila sestra, všichni byli nadšení... Brácha se odstěhoval do vlastního a náš nevlastní otec se k nám přistěhoval do Tokia. 
Zvláštní znaky: Vzadu za krkem má vytetovaný malý "zámek" (takovej ten co se otvír klíčem, né jako hrad xD). 
Zvíře: Neindifikovatelné "cosi" čemu říká Hňuf. Nosí ho vždy v kapuci, kde většinou spí. Když se k Sanye někdo moc zezadu přiblíží, Hňuf na něj začně "hňufat". 
-Má to dvě krátké, baculaté nožky, velké oči, tlamu s ostrými zuby, kulaté uši, hustou tyrkysovou srst a zakrslé packy a dlouhý ocas. Vysoký asi 15cm. Nevydává žádné zvuky kromě "hňuf".