Ouma Inori - třída 3. A

24.12.2012 12:41

 

Jméno: Inori Ouma
Věk: 17 let
Třída: A
Charakteristika vnitřní: Inori je typická Kuudere. Většinou je chladná a neukazuje žádné emoce, ale když se jí dostanete pod kůži zjistíte, že je to velmi přátelská, citlivá a obětavá osoba. Nesnáší nespravedlnost a dokáže se kvůli ní i pěkně pohádat. Miluje sladkosti, romantické a přitom zajímavé příběhy, černou barvu, mangy a anime. Inori je otaku, ráda cosplayuye. 
Charakteristika vnější: Inori má krátké černé vlasy, které nosí svázané na straně do malého culíku. Zářivé modro-šedé oči a světlou pleť. Přes pravé oko nosí bílou pásku, kvůli jejímu zranění v dětství o kterém nerada vypráví. 
Příbuzní: Matka Shouko, Otec Kurosu, Sestra Ayaka
Historie: Inori a její sestra Ayaka se narodili v městečku kousek od Tokia- Yokohama. Jejich rodina byla bohatá a tak měli téměř všechno. Když Inori bylo 12 let(Ayaka 11 let), jejich otec utekl se svou milenkou, kterou měl už 2 roky. Jejich matka se po této záležitosti zhroutila a Inori se svojí sestřičkou byly poslány do dětského domova. Těsně před tím, než byly poslány do dětského domova, se Ayaka šla s Inori projít do lesa. Inori si někam odběhla a nechala Ayaku na mítině uprostřed lesa. Inori zabloudila do hlubokého llesa a potkala černokněžníka, který ji zaklel oko a řekl: Jesli budeš tohle oko opatrovat, za nějakou dobu se splní to v co doufám. Inori se vrátí zpět k Ayace s páskou na oko. Ayaka se jí začně vyptávat, ale Inori jí nic neřekne. Tam si žili celkem blbě- jelikož byly zvyklé na život v pohodlí a dostatku, ale nějak to tam zvládaly. Ayaka si tam našla kamaráda, se kterým od svých 13 let chodila. Inori na ni byla ze začátku mírně naštvaná, ale Ayaka na ní nezapomínala. Když se měli vrátit k mámě, Inori musel Ayace pomoct vyrovnat se se ztrátou jejího přítele. Ze začátku byla šťastná, že už budou je dvě sestry a tak ji utěší. A od té doby žijí jen se svou matkou v menším domku. Matka dívky poslala do této školy, aby se pořádně učili. 
Zvláštní znaky:
náramek od matky                            tetování jejího rodu