Ouma Ayaka - třída 2.B

24.12.2012 12:47

Jméno: Ayaka Ouma
Věk: 16 let
Třída: B
Charakteristika vnější: Ayaka měří 165 cm a patří mezi štíhlé dívky. Její postava je díky sportu dobře vypracovaná. Má dlouhé hnědé vlasy, ze kterých ráda tvoří různé drdoly a culíky. Její oči jsou hnědé, ovšem ona docela ráda nosí modré kontaktní čočky. V jejím šatníku jsou volná trička, košile, tílka, džíny, šortky, sukně a i šaty. Nosí věci podle svojí nálady. Dokáže velmi rychle zrudnout.
Charakteristika vnitřní: Ayaka je přátelská a vtipná. Mezi její největší vady patří její zbrklost a nešikovnost. Je celkem odolná proti vtípkům na její účet, ale to jen proto, že už si na ně zvykla. Je ochotná vám pomoci, ale využívat se nenechá. Společnosti se nevyhýbá, ale je trochu stydlivá a nervózní. Nejvíce a nejlépe si rozumí se svou sestrou, i když je mezi nimi malý (ona není polopes) rozdíl. Miluje sladkosti (stejně jako její sestra), dobrodružné, fantasy a romantické příběhy. Její sestra je OTAKU, ale ona sama je jen občasný. Anime a mangu má ráda, ale přežije to bez ní. Její oblíbené barvy jsou červená, růžová, fialová a modrá.
Příbuzní: Matka Shouko, Otec Kurosu, Sestra Inori
Historie: Ayaka a její sestra Inori se narodili v městečku kousek od Tokia- Yokohama. Jejich rodina byla bohatá a tak měli téměř všechno. Když jim bylo 11 let, jejich otec utekl se svou milenkou, kterou měl už 2 roky. Jejich matka se po této záležitosti zhroutila a Ayaka i její sestra – byly poslány do dětského domova. Tam si žili celkem špatně jelikož byly zvyklé na život v luxusu, ale nějak to tam zvládly. Ayaka si tam našla kamaráda, se kterým od svých 13 let chodila. Samozřejmě nezapomínala na svou sestřičku, ale na prvním místě byl její kluk. Když se jejich matka vzpamatovala- bylo jí 14 let a Inori 15 let, musela se se svým klukem rozloučit. Bylo to pro ni hodně bolestné, ale s pomocí její sestry to dokázala. A od té doby žijí jen se svou matkou v menším domku. Matka dívky poslala do této školy aby se pořádně učili. 
Zvláštní znaky: Psí uši a psí ocas,

náhrdelník jejího bývalého klanu         náramek od matky                         tetování na pravém rameni- značka psa

 

tetování jejího rodu