Masanobu Zentaro - třída 2.A

20.12.2012 16:22

Jméno: Masanobu Zentaro
Věk: 16
Třída: 2. A
Charakteristika vnější: Zentaro vypadá na první pohled jedním slovem... Provokativně. Bude to možná tím, že má po celé hlavě rozházené vlasy (Když si je nenalakuj tak mu pouze splihle leží na makovičce, ale to se moc často nestává). Jsou barvy tyrkysové, a taky podle toho vypadají - zničeně. Ale je to kluk, takže u něj to až tak nevadí, že nepoužívá šampóny pro vlasy hebké jako hedvábí. Je průměrně vysoké, štíhlé postavy a v obličeji má mnoho piercing, v jazyku, obočí, a má uši propíchané jak jehelníček. Oči má černé, většinou však nosí barevné kontaktní čočky. Rád poutá pozornost a vypadá odlišně. Také se dle toho obléká, ze svého života v Anglii si přivezl také svůj styl oblékání. Říkají mu punkere, veškeré škatulkování ho ale prudí. On je prostě on a tečka. Na nehtech má obvykle černý lak a svým vystuopováním vyčnívá z konzervativního davu.
Charakteristika vnitřní: Rebel. Neukázněný spratek. Libovej frajírek. Ano, i takhle by se dal popsat. Neústupně a tvrdohlavě obhajuje svoji víru a názory, nedělá mu problém se za ně prát do posledního dechu. To ho občas dostane do pěkného problému. Jeho slabou stránkou jsou dvě věci - hudba, a opačné pohlaví. Otáčí se za každou sukní a je velice těžké ho přimět se zamilovat, nebo si udržet jeho věrnost. Nikdy neměl vztah, protože nechce nikomu ublížit. Ale jak sbalit holku ví a také to dost často praktikuje. 
Prostě drzý výrostek, jak jinak byste jej označili, než za punkera. 
Příbuzní: Někde má díky povaze svého otce určitě řadu sourozenců, ale nikdy je nepoznal.
Historie: Narodil se v Tokyu, ale prohlašuje, že je Angličan, protože tak velkou část svého života prožil. Když mu byly tři roky, tak se s rodiči odstěhoval do Birminghamu kvůli práci jeho otce, který byl úspěšným obchodníkem. Jeho matka byla nemocniční sestra, ale dobře ovládala angličtinu, kterou oba rodiče na Zentara přenesli. Jinými slovy má dva mateřské jazyky. Zentaro vyrůstal jako kterékoliv jiné dítě, chodil do školy, hrál si s kamarády. Zlom v jeho životě proběhl, když mu bylo dvanáct. Dostal se do party tvrdých rockerů, skinheadů, punkerů, takže hudba a vliv okolí zásadně ovlivnil jeho život. V tu chvíli jeho dětství skončilo a začal chápat svět jinak. V průběhu několika málo let změnil vzhled, stravování a celkové chování. Začal "zlobit". V patnácti letech se mu povedlo se porvat, a skončil v nemocnici s rozbitým nosem a pár modřinami. Tato rvačka sice nebyla jeho poslední, každopádně už to není žádné tintítko a dokáže se rvát. 
A jeho rodiče? ty procházeli krizí, a hádky byly na denním pořádku. Zentarovo nezvladatelné chování se jim vymklo z rukou, navíc jeho otec měl pár záletů, a to už jeho matka nesnesla. Odstěhoval se s ní zpátky do Tokya, nyní bydlí v malém, avšak útulném bytečku. A Zentaro? Řekněme že se jeho zvyky nezměnily...
Zvláštní znaky: Tetování na pravé paži
Zvíře: Měl rybičku jménem ChuChu, ale ta je bohužel již v nebi. Jaksi na ní zapomněl a ubohá rybička padla hlady.