Karamorita Shizuka - třída 1. A

01.01.2013 12:50

 

Jméno: Karamorita Shizuka
Věk: 15
Třída: A
Charakteristika vnější: Je střední sportovní postavy. Má dlouhé bílé vlasy, které jí sahají až po zadek. Její oblíbená barva je fialová, což je taky důvod proč většinou nosí fialové oblečení. Ve stejné barvě jsou i její oči. Nejraději nosí dlouhé šaty v gothic stylu. 
Charakteristika vnitřní: Většinou ji najdete někde vzadu, v koutě místnosti jak si čte nebo jen tak civí do prázdna a přemýšlí. Tedy pokud si jí vůbec všimnete. Většinou toho moc nenamluví. Některým lidem připadá sobecká a namyšlená. Ti kteří ji poznali blíž, ale ví že tomu tak není. Je jenom hodně uzavřená.
Příbuzní: Yukimura Shigeru - Nevlastní otec. Vychovával ji od šesti let. Měla ho moc ráda. Bohužel nežil moc dlouho.
Yukimura Sachiko - Její nevlastní matka.
Yukimura Anna - Její mladší sestra.
Historie: Před deseti lety ji našli někde v lese. Nic si nepamatovala. Všude možně hledali její příbuzné nebo někoho kdo by o ní něco věděl. Hledali marně. Dostala tedy příjmení Karamorita podle muže, který ji našel. Po roce v dětském domově se dostala do pěstounské rodiny. Byli to dva manželé, kteří nemohli mít děti. Byli z ní nadšení a hodně ji rozmazlovali. Když jí bylo deset narodila se jí nevlastní sestra. Všichni tři z toho měli obrovskou radost. Bohužel právě to se jim stalo osudným. Když se Shigeru vracel z jedné oslavy, měl autonehodu, kterou bohužel nepřežil. Ona, její mladší sestra a jejich matka zažily těžké časy. Naštěstí se jim podařilo se vzpamatovat a zanedlouho se všechno vrátilo do starých kolejí. Tedy aspoň částečně.
Zvláštní znaky: Jizva přes levé oko. Náušnice ve tvaru křídel. 
Zvíře: Kudlanka nábožná jménem Shika