Chihiru Aizawa - třída 1. A; Haru Aizawa - třída 1. B

16.12.2012 13:26

 
Jméno: Chihiru a Haru Aizawa
Věk: 16, dvojčata
Třída: Chihiru A Haru B
Charakteristika vnější: Haru má k kratší blond vlasy a šedomodré oči, neustále mu vidíte na tváři úsměv. Je docela malý, měří pouze 161 cm a nesnáší, když mu někdo řiká prcku, nebo podobně. V levém uchu často nosí nějakou náušnici. Jeho oblíbený styl jsou jeany a mikina s kapucí. Chihiru je též blonďatá, ale má o něco světlejší odstín očí a navíc k její spokojenosti je o 1 cm větší než její bratr. Obdivuje dívky s dlouhýma nohama, protože podle ní skrčci nemůžou nosit sukně. Dává přednost kimonům, nebo jeanům, ale občas si najde příležitost, aby si vzala sukni.
Charakteristika vnitřní: Haru i Chihiru jsou povahově víceméně stejní.Neustále s úsměvem na tváři a vymýšlejí, kde jakou hloupost. Moudrosti moc nepochytili, za to ale mají dobré srdce. Nemají rádi samotu, proto vždycky vyhledávají společnost, často jsou dost ukecaný, a tak můžou přijít některým lidem dosti otravný. Mají slabost pro sladké a často bývají dětinský, ale mají i svou vážnou stránku. Jsou hákliví na svou výšku. Jinak jsou celkem pohodáři, ale když se naštvou, pak s nimi není žádná sranda. Haru má rád kluky, ale těžko si to přiznává.
Příbuzní: Otec a matka často cestují, a tak žijí sami
Historie: Svoje rodiče skoro vůbec neznají, protože je vidí párkrát do roka, už od mala byli vázaní hlavně na sebe, proto si vytvořili silné pouto. Sice patří do bohaté rodiny a můžou mít téměř cokoliv, ale to co doopravdy chtějí si za peníze nekoupí. Jediné po čem opravdu touží je, aby je měl někdo rád. Když trávili dlouhé noci v opuštěném domě, jednoho dne se rozhodli, že se musí dívat na svět z jiné stránky, a proto si nechali vytetovat na ruku nápis smile, aby jim připomínal, že na všem zlém se dá přeci jenom najít to dobré.
Zvláštní znaky: Tetování na zápěstí nápis Smile, Chihiru na pravém, Haru na levém
Zvíře: Nevedou, zdrhlo hned jak nějaké našli :D