Shina Takemo - třída 3.A

04.01.2013 04:33

Jméno: Shina Takemo 

Věk: 17
Třída: A
Charakteristika vnější: Shina měří 176centimetrů a její postava je hubená a žensky tvarovaná- zakulacené boky, plná prsa a pevný zadeček. Její vlasy jsou černé a velmi dlouhé. Většinou je nechává volně rozpuštěné, když už tak je „zkrotí“ čelenkou, sponkou, skřipcem nebo nějakou stuhou. Ráda nosí vyzývavé oblečení a boty na podpatku. Když chce, dokáže vypadat roztomile a slabě, jindy nasadí naštvaný, nebo svůdný obličej. 
Charakteristika vnitřní: Může působit křehce, no opak je pravdou. Je chytrá a umíněná- co chce, to dostane. Pro to co chce, dokáže využít všech možných způsobů, aby to dostala. Je celkem povrchní a arogantní. Dokáže se chovat mile ke všem- i nepřátelům a to díky tomu, že skvěle skrývá emoce. Z venku může vypadat v pohodě, ale nemusí se tak i cítit.
Příbuzní: matka Youne, otec Nokato
Historie: Narodila se v bohaté rodině. Vždycky měla všechno, co chtěla a rodiče ji rozmazlovali. To je částečný důvod její povahy. Narodila se v Anglii, kde měla spoustu přátel a byla nejoblíbenější. Jenže přišla ještě lepší holka a ta ji ztrapňovala. Nakonec ji všichni pomlouvali a byla ráda, když se její rodina přestěhovala v jejích 10 letech do Franci. Tam se chovala kamarádsky až do 14. Pak se stala nesnesitelnou a lepila se na kluky. A ted žije její rodina v Japonska, kde právě studuje.
Zvláštní znaky: tetování růže u levého boku, červené oči
Fotka:
Zvíře: dva psíci: Ayama 

                       Oni