Krito Utame - třída 2.B

10.01.2013 15:59

 

Jméno: Kirito Utame
Věk: 16
Třída: B
Charakteristika vnější: Kiritova postava je sportovní. Jeho vlasy jsou blonďaté vlasy. Oči má modré a hluboké. Téměř vždy na jeho tváři sídlí úsměv. Nejčastěji nosí svetry a košile. Vždy u sebe má svůj milovaný foťák.
Charakteristika vnitřní: Kirito je tajnůstkář. Je milý a hodný, ke všem- ať je to kluk nebo holka. Na svět má pohled skrz foťák, který nosí vždy u sebe. Focení je jeho velká vášeň, pomocí které vnímá svůj svět z jiného pohledu. Dokáže být tichý a schovaný za foťákem, ponořen do vlastní mysli a nebo je výřečný a vtipný. Dokáže být i galantní k dívkám.
Příbuzní: matka Shino, otec Doreine
Historie: Narodil se do chudé, neúplné rodiny (měl jenom matku a prarodiče). Žili v malé vesničce daleko od centra. Kirito byl zvyklý na skromný život, ale něco mu chybělo. Když se jednou dostal do města, pochopil co. Uviděl jaké divy a zázraky dokáže foťák a okamžitě ho chtěl. Matka si nemohla dovolit mu ten foťák koupit a tak ho jen chlácholila a co nejvíc to vzdalovala. Kirito byl smutný. Po půl roce matka poznala nějakého pána. Později jim navrhl, ať se k němu přestěhovali. Od té doby si žilili v luxusu a Kirito dostal ten foťák. Pak ho poslali na tuhle školu. 
Zvláštní znaky: foťák, který má téměř vždy u sebe.
 
Kiritova kovová ještěrka- jméno: Metallum (říká mu Lum a nebo Metall)