Taware Shi - třída 3.B

11.01.2013 14:00

 

Jméno: Taware Shi
Věk: 17
Třída: B
 
Charakteristika vnější: Shi je menší (cca 165 cm) štíhlá studentka, která svým vzhledem spíše připomíná porcelánovou panenku. Má husté havraní černé vlasy, které vždy voní po jasmínu a třešních, vlastnoručně ustřižené. Jejímu bledému bezchybnému obličeji dominuje párek propalujících tmavomodrých očí, které ohraničují husté řasy. Má ve velké oblibě černé sukně a bílé košile, proto i mimoškolně nosí svou uniformu, jediné výjimky jsou snad sportovní kroužky a brigáda v restauraci (Taware má jistou zálibu ve vaření evropských, převážně anglických jídel).
 
Charakteristika vnitřní: Tato velice pilná studentka, která je vždy za dobře s učiteli (ne jen díky svým úžasnám známkám, či faktu, že je třídní premiantka), vám na první pohled může přijít jako milá tichá dívka... Tato myšlenka setrvá pouhých pět vteřin, dokud neotevře svou nevymáchanou pubertální hubu. Na světě neexistuje snad nikdo/nic, co by se jí ještě nepodařilo urazit. Není nijak skromná a za své činny obvykle nenese zodpovědnost. Nikdy se nebojí vyjádřit své pocity a vždy se chová hrdě a nadřazeně, ani obvykle vyhraných rvaček se nezdržuje. Avšak! Nedivte se, ale i takováhle sv*ně může mít kamarády. Svou sprostostí a drzostí totiž dokáže být i mnohdy vtipná a navíc potřebuje pozornost... Nikdo neví jak ani proč, ale tahle drzá puberťačka má jisté nadání si hledat přátele, kteří dokáží snést její "nevhodné chování".
 
Příbuzní:
Starší bratr Inriyou
Jeho dvojče (sestra) Tara
Matka Rinne
Nevlastní otec Koto
Otec Teru (mrtvý)
Historie: Shi se narodila své matce Rinne a jejímu tajnému milenci Teru. Jelikož již od jejího narození její nevlastní otec Koto věděl, že není jeho dcera, bral ji jako odpad a pořád ji jen shazoval a dělal si z ní služku. Její matka ji zprvu bránila, ale po údajné nehodě (co si budeme povídat, Koto manželčin úlet nepodporoval), kdy její milenec Teru zemřel, začala svou dceru také shazovat, ale převážně ji ignorovala. Jediní dva členové rodiny, kteří se jí ujali a milovali ji, byli její dva o pět let starší sourozenci Inriyou a Tara. A tak i tato rodiči zanedbávaná dcera zažila pocity lásky a něhy. Když však její sourozenci dosáhli věku 19 let, odstěhovali se od rodičů do Tokya, hlavního města Japonska, aby vystudovali nejprestižnější vysokou školu v Japonsku a mohli díky tomu převzít rodinnou firmu. Údajně od té doby Shi zdivočela, ale nějaké ty zlé vlasnosti se projevovali již před tím... zdědila je po svém otci Teru, který se vždy rád pral a byl postrachem celé školy, ale učení nebylo jeho - jistou úctu ke škole zdědila Shi zase po své chytré matce Rinne.
 
Zvláštní znaky: Shi měla v mládí hrozivý úraz, po kterém ohluchla na levé ucho, takže si můžete všimnout lehounkých, avšach četných jizviček po celém uchu.
 
- její kočka Nioi