Matt Wilson

05.02.2013 04:18

Jméno: Matty Wilson

 

 

Věk: 16

Třída: A

Charakteristika vnější: Na první pohled si všimnete vysokého chlapce se sportovní postavou. Oblečeného v černém triku s potiskem a černých kalhotách. Na druhý pohled si všimnete, že je chlapec velice pohlední. Až nepřirozeně bledá pleť. Černé sestřihané vlasy k uším, které mu dokonale rámují obličej, snad bez chyby. Rovný, středně velký nosík, plné narůžovělé rty a ty oči... Třpytí se ve tváři jako dva diamanty. Modré, jako to nejmodřejší moře. Když se usměje a ukáže dokonalé bílé zuby, v tvářích se mu objeví dolíčky. Chůzí připomínal někoho, kdo právě slezl z přehlídkového mola. Působí až přehnaně sebevědomě.
Jeho hlas je podmanivý, působivý a vyznívá tak, že si musíte myslet, že jste právě vy středem jeho vesmíru.


Charakteristika: Kluk, kterému se líbí každá holka, která chodí, mluví a může si s ní vrznout. Je si dokonale vědom toho, jak dokonale vypadá a jak šarmantně na lidi působí a taky toho řádně využívá. Jinak je v celku inteligentní a díky tomu, taky dosahuje svých cílů. Dokáže přemýšlet logicky a pohotově. Většinou dostane, to co chce.
Má řádně prožízlou hubu, takže se nestydí nic říct. Jednoduše jde popsat jako sexuchtivý manekýn. Má rád ironické a nevrlé poznámky a někdy jedná až příliš horlivě.


Příbuzní: Bratr: Jamie Wilson
Matka: Elizabeth Wilson
Ronald Wilson

Historie: Matt se narodil na venkově. Ještě když byl malý, jeho matka zemřela a otec krátko po ní. Neměl nikoho, jen svého bratra. Ten se s tím jakž takž vyrovnal, ale Matt... stal se z něj frajírek. Trochu křivák... nedává na sobě znát, jak moc ho to trápí a už vůbec o tom nemluví.

Zvláštní znaky: Na levém předloktí tetování "time will tell..."