Marise Kaya

05.02.2013 04:25

Jméno:  Marise Kaya

Věk: 15

Třída: B

Charakteristika vnější: Průměrné výšky, měří přibližně 165 cm. Je bledé pleti a její roztomilý obličejík se pyšní obrovskýma kukadlama fialovo-šedé barvy, malou pusou, a nepatrným nosíkem. Její oblékání se dá přirovnat ke gotickému stylu. Má tmavě modré vlasy, obyvkle se dvěma "culíky". Moc silně se nelíčí, má takovou SVOJÍ zlatou střední cestu - černé oční linky a tmavě rudá rtěnka. To je vše. Uvidíte jí buď v černých gotickách šatech a nebo v černých džínách, trikem s potiskem a converskách, obvykle preferuje spíše první "obleček", k němu nosí vysoké černé botky na podpatku. K tomu má buď černo-šedé bezprstové rukavice a nebo celé černé, obvykle dosahujíc k loktu. Působí strašně rozkošně.

Charakteristika vnitřní: Je nepřístupná a jen málokomu dovolí, aby se s ní seznámil lépe. Ale i přesto je ráda ve společnosti lidí, i když moc nemluví a radši jenom přikyvuje. Jak už je napsáno dříve, mluví spíše krátkými větami s jedním, nebo dvěma až třema slovy. Její nálada je vždy - až na ty nějaké výjimečné dny - až moc dobrá. Na to, že vyrůstala ve mnoho-člené rodině, tak má celkem dobrou náladu. Ráda doma pomáhá, ať už je to vynášení odpadků až po sekání dřeva, které jí jde taky dobře od ruky. Vždy se ale zavře aspoň na jednu či dvě hodiny a celou tu dobu si tam něco vyrábí. Její nejobvyklejší činností je malování na plátno, které jí jde dobře a už několik svých obrazů prodala.

Příbuzní: Matka - Akina

              Otec - Chiko

              Nejstarší bratr - Daichi

              Starší bratr - Hiroyuki 

             Její dva bratři (dvojčata) - Kane a Kano

              Mladší sestra - Kiku

              Starší sestra - Kumi 

Historie: Narodila se ve vzdálené vesničce, z níž ještě dnes dojíždí sem do školy. Psa Hachiho jí koupila maminka k jejím 15. narozeninám. Bydlí v obrovském domě, skoro zámku. No co, jsou bohatí. Nic zajímavého se po jejím narození nestalo, až na to, že jí jednou její bratr málem utopil - Hiroyuki. Tenkrát ji moc rád neměl.

Zvláštní znaky: ///

Zvíře: Pes Hachi - 

 

P.S.: Fotky ke členům její rodiny:

Akina - 

Chiko - 

Daichi - 

Hiroyuki - 

Kane a Kano - 

 

Kiku - 

Kumi -