Kenji Nibori

05.02.2013 04:21

Jméno: Kenji Nibori


Věk: 16
Třída: 2B
Charakteristika vnější: Má velmi bledou pleť, postavu hubenou a lehce vysportovanou. Jeho obličej má jemné rysy, oči jsou světle modré, obočí výrazné, úzké a dodává jeho očím šibalský pohled, nos má jemnějšího orlího tvaru, rty jsou úzké a nepříliš výrazné, vlasy mají havraní černou barvu, jsou středně dlouhé a většinou je nosí sčesané dozadu.
Charakteristika vnitřní: Někdy je až příliš cynický a sarkastické uštěpačné poznámky mu také nejsou cizí, někdy se může zdát že se v nich dokonce vyžívá, což ho občas dostává do potíží, na první pohled působí arogantně, sobecky a převelice nezaujatě, když ho ale poznáte blíž není to až takoví zmetek, když si někoho pustí k tělu dokáže být velice dobrým, chápavým přítelem. Co se týče dívek, rozhodně to není žádný troll začátečník.
Příbuzní: Bratr: Daichi Nibori
Matka: Aimi
Otec: Kaemon
Historie: Jeho rodiče se rozvedli když mu bylo devět let, jeho vychovávala matka a bratra otec, otec měl jeho bratra vždy raději což Kenjiho dost zraňovalo ačkoliv to navenek nedával vůbec najevo. Neustále se snažil bratrovi vyrovnat a tvrdé potyčky mezi nimi byli na denním pořádku, se svým bratrem nemá příliš dobré vztahy, uhnízdila se v něm jistá neoblomná nenávist k němu. Není to tak že se nenávidí navzájem, jeho bratr Daichi má Kenjiho rád jako bratra a nechápe důvod (spíše si neuvědomuje že mu otec nadržuje) proč k němu Kenji chová takovou nenávist. Nakonec to dopadlo tak že Kenji zavrhl i svého otce a už ho ani nejezdí navštěvovat a zůstává u matky, zkrátka dělá jakoby jeho otec a bratr neexistovali.